Werkwijze

De werkwijze die wij hanteren bij Verhuisbedrijf XXL is eigenlijk heel gemakkelijk te begrijpen. Het begint natuurlijk allemaal met de aanvraag. Daarin geeft u alvast de nodige informatie. Die informatie nemen we nogmaals door voor aanvang van de verhuizing. Vervolgens kunnen we aan de slag gaan. Wij zorgen dan dat onze ervaren en enthousiaste verhuizers op het juiste moment bij u aanwezig zijn om alle zaken zoals afgesproken te verzorgen. Het is dan natuurlijk wel goed om te weten welke zaken dit allemaal betreft. Het is dus ook goed om te weten dat wij de volgende werkzaamheden voor u in goede banen leiden.

Omgaan met uw bezittingen

Het belangrijkste is natuurlijk de manier waarop wij omgaan met uw bezittingen. Omdat wij snappen dat uw spullen u dierbaar zijn, helpen wij u vanaf het eerste moment. Het is belangrijk om alles op de juiste wijze in te pakken zodat alles veilig van de oude naar de nieuwe locatie te vervoeren is. Hier helpen wij u dan ook graag bij. Wij nemen daarbij bijvoorbeeld ook het demonteren van grote elementen, zoals meubels en bedden, graag uit handen. Waar mogelijk verzorgen wij dit zodat al deze spullen gemakkelijker en veiliger zijn over te brengen naar de nieuwe locatie.

Alles weer op zijn plaats

Wat wij bij u op de oude locatie deden met betrekking tot inpakken en demonteren, doen wij op omgekeerde wijze bij u op de nieuwe locatie. Het voorzichtig uitpakken en het monteren van de bedden en meubels is allemaal in goede handen bij onze verhuizers. Op die manier hoeft u dus zelf niet met al deze lastige klussen belast te worden. U bent er dan zeker van dat alles op de juiste wijze gebeurt en alles in dezelfde staat in uw nieuwe woning of kantoor komt als waarin het vertrok uit de oude locatie.

Het bieden van nazorg

Waar nodig bieden wij bij Verhuisbedrijf XXL ook nazorg. Wanneer zaken nog op orde gebracht moeten worden, dan zullen wij dit voor u verzorgen. Op die manier kunt u er dus ook zeker van zijn dat alles wat wij beloven ook echt verzorgd wordt. Dit is natuurlijk belangrijk wanneer u gaat verhuizen. U wilt niet voor verrassingen komen te staan. Wanneer u direct een aanvraag bij ons doet, dan weet u in ieder geval zeker dat u zich van de juiste werkwijze verzekert. Op die manier wordt het verhuizen ook direct een flink stuk gemakkelijker voor iedereen.

Klanten vertellen…


Door een vriendelijke en behulpzame persoon aan de telefoon heb ik uiteindelijk gekozen voor dit bedrijf. Het is altijd een beetje eng als je moet verhuizen en onbekende personen aan je spullen zitten, gelukkig hebben de verhuizer mijn zorgen bij binnenkomst al weggenomen, nette vakkundige mannen die alles netjes uitleggen en je goed te woord staan. Hopelijk ga ik niet snel meer verhuizen, maar mocht het toch zo zijn, dan kies ik zeker voor jullie!

– Miranda Wever –

HEEFT U INTERESSE?
CONTACTEER ONS VIA: (085) 0608 690

Indien u vragen heeft en een medewerker te woord wilt staan, neem dan contact met ons op middels het contactformulier. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.