Snel en Goedkoop verhuizen?

Wij regelen uw verhuizing van A tot Z, met heldere afspraken en een scherpe prijs. 100% zorgeloos verhuis!

Goedkoop verhuizen naar of buiten de randstad?
Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf in uw regio 

Verhuisbedrijf Zoetermeer – XXL

Woon je in Zoetermeer, ga je in Zoetermeer wonen of ga je verhuizen binnen Zoetermeer? Omdat er een hele hoop komt kijken bij een verhuizing is het aan te raden om het uit te besteden aan een extern verhuisbedrijf. Verhuisbedrijf XXL verzorgt volledige verhuizingen in Zoetermeer en omstreken! Door onze jarenlange ervaring in de verhuisbranche kunnen wij alle soorten verhuizingen probleemloos verzorgen. Van grote steden tot kleine dorpen, niks is te gek voor Verhuisbedrijf XXL.

Juiste planning is belangrijk

Een goede planning is de basis van een zorgeloze verhuizing. Je kan niet zomaar beginnen met verhuizen en er vanuit gaan dat alles goedkomt. Wij weten als geen ander dat een goede planning ontzettend belangrijk is als het gaat om verhuizingen in de regio van Zoetermeer. Onze verhuizers moeten exact weten waar en hoe laat ze aanwezig moeten zijn, hoeveel kamers en hoeveel spullen er moeten worden verhuisd. Niks wordt aan het toeval overgelaten en overal wordt aan gedacht.

Vertrouwen in elkaar

Als je een extern verhuisbedrijf inschakelt betekent dat dat je je persoonlijke bezittingen toevertrouwt aan iemand die je niet kent. Hier is onderling vertrouwen voor nodig en wij doen er alles aan om dat vertrouwen waar te maken. Onze verhuizers gaan altijd zorgvuldig en netjes met de spullen om van iemand anders. De spullen komen in dezelfde staat aan als waarin ze de doos of de verhuiswagen in gingen op de oude locatie.

Zakelijke en particuliere klanten

Verhuisbedrijf XXL verzorgt complete verhuizingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Heb jij met je bedrijf een nieuw kantoorpand gevonden in Zoetermeer en zoek je een verhuisbedrijf die de complete inboedel kan verhuizen naar de nieuwe werkruimte? Verhuisbedrijf XXL verzorgt al jarenlang verhuizingen van bedrijven van kantoorpand naar kantoorpand. Ook particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor verhuizingen binnen, naar of vanaf Zoetermeer.

BESPAAR OP UW VERHUIZING

Bespaar tot € 350 voor uw verhuizing! Wij regelen uw verhuizing van A tot Z, met heldere afspraken en een scherpe prijs.

Snel en goedkoop verhuizen?
Verhuisbedrijf XXL is de betrouwbare & proffesionele partij uit uw regio.

De tarieven van Verhuisbedrijf XXL

Wij staan in Zoetermeer bekend als een van de goedkopere verhuisbedrijven, onze tarieven zijn relatief laag in vergelijking met andere verhuisbedrijven in de regio. Wij rekenen transparante tarieven die ook echt in verhouding staan met de geleverde diensten. Je kan bij ons zowel all-in pakketten bestellen als losse services. We hebben in totaal 4 verschillende all-in pakketten waarvan de goedkoopste €475 kost. Losse verhuizers kan je inhuren per uur en ook verhuiswagens hebben we in allerlei soorten en maten te huur. Ook speciale services als het huren van een piano zijn mogelijk bij Verhuisbedrijf XXL in Zoetermeer.

Aanvragen van een offerte

Kom je er niet helemaal uit of weet je niet welk pakket het beste bij jou en je situatie past. Onze medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en hebben op al jouw vragen een antwoord. Ook is het mogelijk om kosteloos een offerte aan te vragen voor jouw verhuizing. Aangezien geen enkele verhuizing hetzelfde is zijn de kosten ook lang niet altijd hetzelfde. Vraag nu een offerte aan en wij reageren binnen 4 uur met een voorstel!

HEEFT U INTERESSE?
CONTACTEER ONS VIA: (085) 0608 690

Indien u vragen heeft en een medewerker te woord wilt staan, neem dan contact met ons op middels het contactformulier. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.