Snel en Goedkoop verhuizen?

Wij regelen uw verhuizing van A tot Z, met heldere afspraken en een scherpe prijs. 100% zorgeloos verhuis!

Goedkoop verhuizen naar of buiten de randstad?
Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf in uw regio 

Verhuisbedrijf Westland – XXL

Staat er voor jou een verhuizing op de planning in de omgeving van het Westland? Verhuisbedrijf XXL verzorgt complete verhuizingen en neemt alle zorgen omtrent verhuizingen uit handen. Verhuis je bijvoorbeeld met je gezin van Maasdijk naar Honselersdijk? Wij staan voor je klaar! Door onze jarenlange ervaring gaan wij altijd uiterst professioneel te werk en weten we exact wat er nodig is voor een probleemloze verhuizing. Er komt een hoop kijken bij een verhuizing, veel mensen onderschatten dat weleens. Omdat wij de zorgen rondom een verhuizing als geen ander kennen weten we hoeveel dingen er fout kunnen gaan als je niet de juiste planning maakt en zomaar wat doet.

Een goede planning is belangrijk

Door onze ervaring weten we hoe belangrijk het maken van een goede planning is als het gaat om verhuizingen. Bij een verhuizing is het belangrijk dat iedereen weet wat er te doen staat en ook op welk moment. Samen met onze verhuizers maken we een juiste planning waar iedereen zich aan dient te houden, alleen op die manier kan een verhuizing vlekkeloos verlopen. Wij laten daarom ook nooit iets aan het toeval over en plannen alles zorgvuldig vooruit.

Vertrouwen in elkaar

Als je een verhuizing laat doen door een extern bedrijf is het belangrijk om elkaar te vertrouwen. Je spullen komen tenslotte in handen van mensen die je niet kent, dit zal in het begin even wennen zijn. Gelukkig weten onze verhuizers dit ook en gaan altijd zeer zorgvuldig om met de persoonlijke bezittingen van onze klanten. Spullen die onze verhuiswagen ingaan komen in dezelfde staat op de nieuwe locatie aan.

Particulier en zakelijk

Verhuisbedrijf XXL verzorgt zowel zakelijke als particuliere verhuizingen. We verhuizen complete gezinnen binnen het Westland van dorp naar dorp, maar ook hele inboedels van kantoorpanden worden probleemloos verhuisd naar de nieuwe locatie van het bedrijf. Zakelijk en particulier, je kan bij ons terecht!

BESPAAR OP UW VERHUIZING

Bespaar tot € 350 voor uw verhuizing! Wij regelen uw verhuizing van A tot Z, met heldere afspraken en een scherpe prijs.

Snel en goedkoop verhuizen?
Verhuisbedrijf XXL is de betrouwbare & proffesionele partij uit uw regio.

Tarieven en kosten

In het Westland staan we bekend als een van de goedkopere verhuisbedrijven, we rekenen geen woekerprijzen en al onze tarieven zijn eerlijk en transparant. We hebben op onze website een duidelijk overzicht met alle prijzen en tarieven van specifieke producten en diensten. Je kan bij ons all-in pakketten kiezen die beschikbaar zijn vanaf €475. Dit pakket is inclusief de verhuiswagen en verhuismateriaal, ook zitten er 4 kamers bij inbegrepen, namelijk 1 keuken, 1 badkamer, 1 huiskamer en 1 slaapkamer. Wil je liever een verhuiswagen of verhuizer los huren per uur of per dag? Ook dat is mogelijk, kijk voor de mogelijkheden in het overzicht op de website. We bieden daarnaast nog speciale services aan als het verhuizen van een piano.

Vrijblijvende offerte

Kom je er niet uit en weet je niet goed wat je moet kiezen? Je kan online vrijblijvend een offerte aanvragen, een van onze medewerkers zal je dan adviseren en een inschatting geven van de kosten. Als je nu een offerte aanvraagt reageren we binnen 4 uur op je aanvrag, zo weet je snel waar je aan toe bent en hoeveel je gaat betalen voor jouw verhuizing in de omgeving van het gehele Westland.

HEEFT U INTERESSE?
CONTACTEER ONS VIA: (085) 0608 690

Indien u vragen heeft en een medewerker te woord wilt staan, neem dan contact met ons op middels het contactformulier. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.