Snel en Goedkoop verhuizen?

Wij regelen uw verhuizing van A tot Z, met heldere afspraken en een scherpe prijs. 100% zorgeloos verhuis!

Goedkoop verhuizen naar of buiten de randstad?
Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf in uw regio 

Verhuisbedrijf Rijswijk – XXL

Ben je van plan om binnenkort te verhuizen vanuit, naar of binnen Rijswijk? Verhuisbedrijf XXL is actief in de randstad en dus ook in Rijswijk en omstreken. Verhuisbedrijf XXL zorgt voor een snelle en goedkope verhuizing en gaat altijd professioneel te werk. Door de jarenlange ervaring in de verhuisbranche kunnen wij alle soorten verhuizingen aan, van groot tot kleine verhuizingen, drukke straten, grote steden of kleine dorpen. We hebben alles al een keer meegemaakt en weten exact wat er nodig is voor een zorgeloze verhuizing.

Verhuizen is niet zomaar gebeurd

Er komt een hoop kijken bij een verhuizing. Mocht je een verhuisbedrijf inschakelen, komen al je bezittingen in handen van mensen die je niet kent, dat is niet altijd even makkelijk. Wij gaan dan ook altijd heel voorzichtig met de spullen van klanten om. Hier is vertrouwen voor nodig en Verhuisbedrijf XXL zorgt voor dit vertrouwen. Om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen doen wij er alles aan om alle handelingen op de juiste momenten te laten gebeuren. Het is zaak om rustig te blijven en overal helder over na te denken, alleen op die manier verloopt de verhuizing volgens plan.

Particuliere en zakelijke verhuizingen

Verhuisbedrijf XXL verzorgt verhuizingen voor particuliere- en zakelijke klanten. Verhuis jij met je gezin naar Rijswijk toe? Wij staan voor je klaar en regelen de volledige verhuizing! Ben jij met je bedrijf onlangs verhuisd vanuit Rijswijk naar een locatie elders in het land? Ook voor deze klanten nemen wij de zorgen uit handen en regelen dat alle kantoorspullen op de nieuwe locatie komen te staan. Omdat wij altijd dezelfde professionele werkwijze hanteren wordt elke verhuizing op de juiste manier afgerond, zowel zakelijk als particulier.

Tarieven en prijzen

Wij staan bekend als een van de goedkopere verhuizers in regio Rijswijk. Ons goedkoopste pakket is €475, het gaat dan om het verhuizen van spullen uit de 1 slaapkamer, 1 woonkamer, 1 badkamer en 1 keuken. Dit pakket is inclusief de verhuiswagen en het verhuismateriaal wat nodig is voor de verhuizing. Wij rekenen altijd de juiste prijs die in verhouding staat met de diensten die we leveren. Heb je speciale wensen of situaties bij jouw verhuizing en ben je benieuwd naar de kosten van deze verhuizing? Vraag dan gelijk een offerte aan bij ons, dit is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Na de aanvraag nemen wij binnen 4 uur contact met je op en word je uitgebreid geadviseerd door een specialist. 

BESPAAR OP UW VERHUIZING

Bespaar tot € 350 voor uw verhuizing! Wij regelen uw verhuizing van A tot Z, met heldere afspraken en een scherpe prijs.

Snel en goedkoop verhuizen?
Verhuisbedrijf XXL is de betrouwbare & proffesionele partij uit uw regio.

Verhuizers per uur en verhuiswagens

Naast onze all-in pakketten is het ook mogelijk om een verhuizer los te boeken of een verhuiswagen bij ons de huren. Ook een verhuislift of een opslagruimte zijn verkrijgbaar bij Verhuisbedrijf XXL. Kijk op onze website naar de mogelijkheden of vraag kosteloos een offerte aan. Ben je van plan om een piano te verhuizen? Dit vraagt om aparte maatregelen en heeft dus ook een speciale prijs. Ook hier kan je naar informeren bij ons. 

Alles weer op zijn plek

Als we zeggen dat we de volledige verhuizing uit handen nemen, dan doen we dat ook echt. Van het inpakken en demonteren van spullen en meubels in de oude woning tot het uitpakken en installeren van dezelfde spullen in de nieuwe woning. Of het nou gaat om kasten, bedden of bureau’s, we demonteren het met zorg en zetten het weer netjes in elkaar in de nieuwe woonruimte. Omdat wij altijd met zorg omgaan met de spullen van een ander staat alles weer netjes zoals het was op de nieuwe plek.

HEEFT U INTERESSE?
CONTACTEER ONS VIA: (085) 0608 690

Indien u vragen heeft en een medewerker te woord wilt staan, neem dan contact met ons op middels het contactformulier. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.