Snel en Goedkoop verhuizen?

Wij regelen uw verhuizing van A tot Z, met heldere afspraken en een scherpe prijs. 100% zorgeloos verhuis!

Goedkoop verhuizen naar of buiten de randstad?
Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf in uw regio 

Verhuisbedrijf Leidschendam – XXL

Op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf dat complete verhuizingen in de omgeving van Leidschendam verzorgt? Verhuisbedrijf XXL is actief in de randstad en dus ook in Leidschendam, wij staan graag voor je klaar. Of het nou gaat om grote of kleine verhuizingen, drukke of rustige straten, verhuizingen in Leidschendam zijn geen enkel probleem voor ons. Door onze jarenlange ervaring in de verhuisbranche weten we exact wat er voor nodig is om een verhuizing zonder problemen te laten verlopen. Veel mensen onderschatten hoe veel werk en planning er in een verhuizing zit, aarzel dus niet om een externe partij in te schakelen.

Planning is de basis

Voordat de verhuizing daadwerkelijk plaatsvindt, is het maken van een overzichtelijke planning een must. Als er zomaar wordt gestart met verhuizen zonder planning gaat er altijd wel wat fout. In samenspraak met ons wordt de volledige planning gemaakt en zorgen we ervoor dat er vanuit onze kant alles wordt geregeld om de verhuizing soepel te laten verlopen. We laten bij Verhuisbedrijf XXL niks aan het toeval over, aan alles wordt gedacht.

Onderling vertrouwen in elkaar

Zodra je een extern verhuisbedrijf inschakelt is het belangrijk dat er onderling vertrouwen is. Je legt de verantwoordelijkheid over al je persoonlijke bezittingen toch in de handen van iemand die je niet kent. Gelukkig weten wij hoe moeilijk dit kan zijn en gaan we altijd zeer zorgvuldig om met de spullen van onze klanten. Wij leveren de spullen af op de nieuwe locatie in dezelfde staat als dat ze onze verhuiswagen in gingen.

Zakelijke en particuliere klanten

Verhuisbedrijf XXL verzorgt complete verhuizingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. We verhuizen net zo makkelijk alles uit het kantoorpand van je bedrijf naar een nieuwe locatie, als de complete inboedel uit een groot vrijstaand huis naar een villa aan de andere kant van het land, niks is te gek voor ons. Zakelijk of particulier, je kunt bij ons terecht als het gaat om verhuizingen in Leidschendam en omgeving.

BESPAAR OP UW VERHUIZING

Bespaar tot € 350 voor uw verhuizing! Wij regelen uw verhuizing van A tot Z, met heldere afspraken en een scherpe prijs.

Snel en goedkoop verhuizen?
Verhuisbedrijf XXL is de betrouwbare & proffesionele partij uit uw regio.

De tarieven van Verhuisbedrijf XXL

De tarieven die wij hanteren zijn relatief laag te noemen, de kosten voor een verhuizing bij ons staat in verhouding met de diensten die we leveren. Eerlijke en transparante tarieven, daar staat Verhuisbedrijf XXL voor. Je kan kiezen tussen complete pakketten vanaf €475, ook heb je de mogelijkheid om een verhuizer per uur in te huren of een losse verhuiswagen te huren. Speciale services als het verhuizen van een piano of de huur van een verhuislift zijn ook mogelijk, al deze tarieven staan op onze website. Twijfel je wat voor jouw situatie de beste keuze is? Vraag dan een offerte aan en beschrijf precies hoe jouw verhuizing eruit komt te zien, een van onze medewerkers kan je dan adviseren. Het aanvragen van een offerte kan online en is geheel vrijblijvend, ook antwoorden we binnen 4 uur op jouw verzoek zodat je snel alle informatie en een inzicht in de kosten hebt van je verhuizing.

Demonteren en installeren van spullen

Verhuisbedrijf XXL belooft complete verhuizingen, daar hoort ook het demonteren van meubels en apparaten bij. Bedden, kasten of banken, onze verhuizers demonteren het netjes en installeren het vervolgens precies zoals het was op de nieuwe locatie. Het demonteren en installeren wordt uiteraard uiterst zorgvuldig gedaan, we gaan ermee om alsof het onze eigen spullen zijn.

HEEFT U INTERESSE?
CONTACTEER ONS VIA: (085) 0608 690

Indien u vragen heeft en een medewerker te woord wilt staan, neem dan contact met ons op middels het contactformulier. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.