Snel en Goedkoop verhuizen?

Wij regelen uw verhuizing van A tot Z, met heldere afspraken en een scherpe prijs. 100% zorgeloos verhuis!

Goedkoop verhuizen naar of buiten de randstad?
Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf in uw regio 

Verhuisbedrijf Delft – XXL

Staat er voor jou binnenkort een verhuizing op de planning en woon je in Delft en omstreken? Verhuisbedrijf XXL helpt je graag met het uitvoeren van een zorgeloze verhuizing als je gaat verhuizen vanuit, naar of binnen Delft. Door de professionele werkwijze van Verhuisbedrijf XXL is geen enkele soort verhuizing een probleem. Jarenlange ervaring en een goede organisatie zorgt voor een prettige werksfeer en probleemloze verhuizingen. Drukke straten in grote steden of een vrijstaand huis in een klein dorpje, wij hebben alles in de afgelopen jaren meegemaakt en staan nergens meer van te kijken.

Vertrouwen in onze verhuizers

Verhuizen is niet iets wat zomaar even gebeurd, er komt echt een hoop bij kijken en veel mensen onderschatten dat nog wel eens. Het op de juiste manier plannen van de verhuizing is een groot onderdeel en dient zorgvuldig gedaan te worden. Als jij een extern verhuisbedrijf inschakelt voor jouw verhuizing moet je de verhuizers ook goed kunnen vertrouwen. Je legt de verantwoordelijkheid over jouw spullen in andermans handen, hier is vertrouwen voor nodig. Gelukkig gaat Verhuisbedrijf XXL altijd professioneel en zorgvuldig te werk, je spullen zijn in goede handen

Zowel zakelijk als particulier

Wij verzorgen complete verhuizingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Als je van plan bent om als particulier te verhuizen in of rondom Delft dan is Verhuisbedrijf XXL een goede optie. Ook zakelijke klanten kunnen gebruik maken van onze service, wij verhuizen geregeld complete inboedels van bedrijven naar een nieuw kantoor. Voor elk soort verhuizing hebben wij het juiste personeel en goed materiaal beschikbaar, alles om de verhuizing uit handen te nemen van onze klanten. Zowel zakelijk als particulier staat Verhuisbedrijf XXL voor je klaar!

Onze tarieven in Delft

In Delft zijn wij een van de goedkopere verhuisbedrijven. We rekenen transparante tarieven en zullen nooit meer geld rekenen dan rechtvaardig voor de geleverde diensten. Het goedkoopst beschikbare totaalpakket kost €475, in dit pakket zitten de verhuiswagen en het verhuismateriaal inbegrepen. Daarnaast verhuizen we in dat geval de spullen uit 1 slaapkamer, 1 woonkamer, 1 badkamer en 1 keuken. Wil je liever geen all-in pakket en wil je zelf de verhuizing samenstellen? Je kan bij ons ook losse verhuizers huren, je betaalt dan per uur. Ook zijn er verhuiswagens beschikbaar om te huren en diverse andere services. Denk hierbij aan het huren van een verhuislift of het verhuizen van een piano. Kijk voor deze services en de kosten ervan op deze website.

BESPAAR OP UW VERHUIZING

Bespaar tot € 350 voor uw verhuizing! Wij regelen uw verhuizing van A tot Z, met heldere afspraken en een scherpe prijs.

Snel en goedkoop verhuizen?
Verhuisbedrijf XXL is de betrouwbare & proffesionele partij uit uw regio.

Vrijblijvende offerte

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van een pakket of het kiezen van bepaalde services staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen om te weten waar je aan toe bent bij jouw verhuizing. Onze medewerkers kunnen je goed adviseren en kunnen door eerdere verhuizingen een juiste inschatting maken van de totale kosten van een verhuizing.

Inpakken en demonteren van spullen en meubels

De volledig verzorgde verhuizingen zijn bij ons ook echt volledig verzorgd, we helpen zelfs met het inpakken van spullen en het demonteren van meubels en apparaten in huis. Het demonteren van bijvoorbeeld kasten of banken gebeurt uiterst zorgvuldig. In de nieuwe woning of locatie worden de spullen ook weer netjes in elkaar gezet, je hebt geen zorgen over het zelf in elkaar zetten van moeilijke of zware meubels, alles wordt voor je geregeld!

HEEFT U INTERESSE?
CONTACTEER ONS VIA: (085) 0608 690

Indien u vragen heeft en een medewerker te woord wilt staan, neem dan contact met ons op middels het contactformulier. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.